אדיורשת

הרשת החברתית לאנשי חינוך בישראל

שלום חברים
ביום חמישי 2.7.09 יתקיים מפגש משתמשי MOODLE במערכת החינוך במכללת אורט הרמלין בנתניה.
נדב קבלרציק הציע את הנושאים הבאים בין הייתר, כדי לקיים דיון פתוח בו
+ כל אחד יספר על חוויות השימוש שלו במערכת
+ אולי... בעיות ? רעיונות לפיתוח או שיפור רכיבים קיימים.
+ שימוש פדגוגי מעניין (דגש על מעניין! ויצירתי) ברכיבים שונים.
+ הצגת רכיבים מעניינים
+הצגת רכיבים מגניבים (טכנולוגית)
+ שיטות הוראה חדשות הנובעות מהשימוש במערכת.

יש לכם עוד רעיונות ? נשמח לשמוע
נא הפיצו את המידע על המפגש ( אשר הינו חלק מכנס מו"ח בשיתוף עם אורט ישראל ואיגוד האינטרנט הישראלי) ועל כנס קיץ של מו"ח המתחיל ביום עיון , יום ד' 1.7.09 .
ביום חמישי 2.7.09 יתקיימו גם 2 סדנאות נוספות:
סדנת MOODLE למתחילים בהדרכת דפנה טהורי
סדנת Scratch למתחילים בליווי דר 'אורן צוקרמן , המרכז למדיה דיגיטלית במרכז הבין תחומי הרצליה, משה חיימוביץ מפקח תקשוב מחוז צפון
אפשר לכתוב אלי במייל nava.gilad@gmail.com או ל יצור קשרבסלולר 050-5875404

נאוה גלעד

שתף

הגב לזה

תגובות לדיון זה

היי נאוה,
הזמנתך להציע נושאים לדיון במפגש מודל הזכירה לי יישום גוגל "Google Moderator" (תמונת מסך למטה) המאפשר למשתמשים להצביע עבור רעיונות קיימים ולהציע רעיונות חדשים. (בעלי הרשימה יכולים גם להגיב להצעות.)
לכן ניצלתי את ההזדמנות ויצרתי כזה כאשר השתמשתי בפרטי המפגש וההצעות של נדב כדוגמה. ניתן להציע ולהצביע לאחר כניסה למערכת עם שם משתמש גוגל
שיבצתי בתוך דף אדיורשת כאן: http://edureshet.ning.com/page/google-moderator-hzt-nosym
ניתן גם לראות זאת בגוגל, בכתובת זו:
http://moderator.appspot.com/#15/e=6a35e&t=6da12

הגב לזה

היי סוזן,

מצא חן בעיני היישום והדרך בה עשית בו שימוש!
גם אצלי נדלקו האורות ויש לי כמה רעיונות כיצד לעשות שימוש ביישום זה.
שאלה - האם ניתן לשלב את Google Moderator בכל אתר? באיזה אופן שלבת את היישום באתר של אדיורשת?

בתודה מראש,

מיכל גלעדי

הגב לזה

היי מיכל,
הוספתי לאדיורשת בעזרת iframe. לא מצאתי דרכים אחרות לעשות זאת, בשונה מכלים אחרים של גוגל אין איזה קוד שיבוץ שניתן להעתיק.
אם האתר שלך תומך iframe אז לא תהיה בעיה.

הגב לזה

תודה סוזן על המידע. אבדוק זאת ואנסה לראות כיצד לשלב זאת באתר.
להתראות בכנס מוח.

הגב לזה

סליחה, באיזה שעה יתקיים המפגש?

הגב לזה

הי
סדנת משתמשי MOODLE למתקדמים יתקיים ביום חמיישי 2.7.09 במכללת אורט הרמלין החל משעה 9:30- 15:00
הרשמה באתר מו"ח www.moach.org.il
להתראות
נאוה

הגב לזה

RSS

אודות

חדש ברשת

שלום נעמה, אני מסכים עם דברייך, חשבתי שההיבט הזה רלוונטי לשיחה - גם אם הוא ברקע. אילן
לפני 8 דקות
אילן , קראתי את משכתבת , ואני מסכימה עם הכל , אבל אני חושבת שאתה מפספס המון , הראיה שלך של טכנולוגיה עתידית כמשופרת את התפיסה החושית והויזואלית ואי לכך מפחיתה את הדימיון ,היא מוגבלת וצרה אף יותר מהתפיסה מוצגת בשמונה הנקודות שהעלתי פה. היא מתקשרת רק…
לפני 21 דקות
קליין אביבה הוסיף/ה תמונה
לפני 15 שעות
אילן בן שמעון הצטרף/ה לקבוצה
משתמשי ומנהלי הפלטפורמה מודל מוזמנים לשתף פה מידע, לענות על שאלות וכמובן גם לשאול שאלות.
לפני 20 שעות
אפרוש את משנתי בקובץ. תקציר - העניין מורכב הרבה יותר. מדובר בעצם על תפקידו של המורה בעולם הטכנולוגי. לדעתי המורה הופך מספק מידע לנתב מתוחכם. אשמח להתייחסות עניינית למה שכתבתי. אילן
לפני 20 שעות
Paul Monheimer and אילן בן שמעון joined אדיורשת
לפני 22 שעות
רעיון מקסים, אני בטוחה שנכון להיום כבר יש לך יותר מאשר סיכום ביניים... :) אשמח באמת לדעת לאן הדברים התפתחות והאם יש לך מסקנות ותובנות נוספות בעקבות הפרוייקט... אני בונה עכשיו תוכנית לשילוב רשת חברתית בבי"ס חינוך מיוחד ואשמח לקבל ממך תובנות בעקבות נס…
אתמול
גילה just checked out the RSS pages...
(דרךRSS Pages>)
אתמול

קפיצה מהירה

Click to start tour!
כיצד מוסיפים ארוע
הסבר קצר
הוסיפו לאינדקס של אדיורשת אינדקס אתרים ויישומי ווב2.0
בלוגרול
בלוגים חיצוניים של חברי אדיורשת - הוסף את הבלוג שלך
מומלצים בדלישס
שתפו: אתרים, מאמרים, יישומים ועוד...
יישומי גוגל
גישה מהירה לדוקס ולנוטבוק

© 2010   Created by Susan on Ning.   Create a Ning Network!

תוויות  |  דווח על בעיה  |  פרטיות  |  Terms of Service

הכנס למערכת