האם מישהו מכיר מקור כלשהו המציג בראיית על כלים שונים של ווב 2, ומרכז אותם באופן מסודר, במיוחד כלי ווב 2 בחינוך? כלי הווב 2 שאני מכיר הם מגוונים אך אני מחפש מסמך כלשהו המרכז כלים כאלה, מארגן אותם ומתאר אותם בקצרה.
מצרפת מסמך PDF בשם The Top 100 tools for Learning 2007 מהאתר www.janeknight.com היישומים מסודרים ב3 אופנים שונים. לפי פופולאריות, לפי סוג ולפי סדר האלף בית.
תודה על המסמך. הוא נראה לי שימושי ביותר. יחד עם זה, נתקלתי בבעייה כשרציתי לשמור אותו לדלישס. כשאני לוחץ על המסמך אני מקבל הודעה שאינטרנט אקספלורר איננו יכול להיטען וכן את ההודעה "unspecified error". האם את יודעת כיצד לפתור זאת? מכל מקום, שמרתי במועדפים הרגילים שלי וכן כמסמך במחשב שלי.
שוב תודה לך.
יורם שלום,
בעקבות ההערה שלך לגבי דלישס - שמרתי גם אני ולא אירע השגיאה שציינת. יתכן כי הדף עדיין בהיסטורית הגלישה שלי. אנסה שוב אחר כך לאחר שאמחק את ההיסטוריה.
סוזן שבת שלום ותודה על התגובה המהירה. אם תמצאי משהו שיעזור לי לשמור את זה בדלישס - יופי. אם לא, גם בסדר משום שהמסמך שמור אצלי במועדפים במחשב וכן כמסמך במחשב שלי.
תודה. המסמך ששלחת לי - 100 Web 2.0 Ideas for Educators נראה מעניין ומושך לקרוא בו על האפשרויות הרבות של הווב 2 בהוראה. ניסיתי לשמור את המסמך אך לא הצלחתי. האם זה אפשרי והאם את יודעת כיצד עושים זאת?
היישום מבוסס על התשתית של slinkset.com ומאפשר הוספה ודירוג קישורים מהאינטרנט בדומה לאתרים כמו digg ועוד.
הוספת הקישורים נעשית באמצעות לחיצה על הלשונית ,"שיתוף ודירוג" בסרגל הניווט, אבל ניתן להוסיף כפתור לסרגל הדפדפן ובכך לאפשר שליחת לינק ללא צורך...
ביום שלישי
shared the news שבע מתוך עשרה הורים באנגליה דורשים שיעורי חובה ...