סדר לפי:
| דיונים | תגובות | חדש ברשת |
|---|---|---|
שדרוג אדיורשתלאחר הרבה התלבטויות החלטתי שהגיא הזמן לשדרג את אדיורשת לגרסה המעודכנת ביותר של נינג. למרות שמהלך השדרוג מחייב שימוש זמני במנשק אנגלית ויתכנ… נוצר על ידי Susan |
5 |
אוגוסט 5 2008 תגובה יענקל |
שדרוג המערכת ב - עזרה בעיצוב ותיקוני שגיאותאני שמחה להודיע כי שדרוג המערכת עבר בהצלחה, כאשר אסיים לכתוב כאן אעלה את קבצי התרגום. אני מאוד מבקשת כי תודיעו לי לגבי שגיאות איות ותחביר ו… נוצר על ידי Susan |
6 |
יולי 29 2008 תגובה Hana |
רציתי רק להגיד תודה על עמוד היישומים המעולה!!!רציתי רק להגיד תודה על עמוד היישומים המעולה!!! נוצר על ידי Or-Tal Kiriati |
1 |
יולי 29 2008 תגובה Susan |
מחפשת מפתח לסמלים במפת תיירות"ביליתי" בערך שעתיים בחיפוש אחר מפתח לסמלי תיירות אשר מופיעים במפות. לא מצאתי :-( אולי יש לכם כזה? נוצר על ידי Susan |
4 |
מרץ 26 2008 תגובה Susan |
טפסי גוגל ...שינוי מקור ה-HTMLמסטבר כי אפשר בכלל לשמור את מקור הטופס במחשב, לערוך חלקית את ה-HTML, להעלאות לאינטרנט וזה עדיין עובד. הדבר שימושי למי שרוצה ליישר טופס לימי… נוצר על ידי Susan |
0 | מרץ 24 2008 |
מחפשת מפת מושגים לא היררכית רצוי שיתופיתכלומר שניתן יהיה לסמן קשרים שהם לא הורה ילד (החיים יותר מורכבים מזה) Mind42,bubble.us,mindmeister,mindemo בכל אילו ניתן ליצור רק הירככי bub… נוצר על ידי Naama Sela |
1 |
ינואר 12 2008 תגובה Susan |
יצירת רשת נינג עבור פרויקט, כיתה, בית ספר...נינג מאפשר לכל אחד ליצור רשת חברתית. מערכת נינג אינה כוללת את התרגום לעברית או את התבנית ליישור ימין שמאל לעבודה נוחה בעברית. אבל, יש בנינג… נוצר על ידי Susan |
6 |
דצמבר 29 2007 תגובה Nitsa Waldman |
תוכנות מקווונות לעיבוד תמונההופיע מאמר של קפטן אינטרנט על מגוון תוכנות מקווונות לעיבוד תמונה. נראה מאוד שימושי. http://themarker.captain.co.il/captain/spages/908813.ht… נוצר על ידי Reuven Werber |
7 |
אוקטובר 3 2007 תגובה Susan |
מהארכיון של הדואר שליבחופש מצאתי זמן לעשות סדר בארכיון של הדואר שלי. מצאתי כלי שאולי גם עוד למישהו יהיה מעניין: storysquared מתחילים סיפור ושולחים לחברים-תלמידי… נוצר על ידי Hana |
0 | אוקטובר 2 2007 |
MindMeister - Web2חיפשתי בגוגל משהו וקיבלתי בתוך התוצאות MindMeister - think together. זה אתר שמאפשר לבנות דיאגרמות, מפות אונליין, לשתף חברים ולפרסם את התוצר… נוצר על ידי Hana |
1 |
אוקטובר 2 2007 תגובה Susan |
ברוך בואך ל-
אדיורשת

© 2010 Created by Susan on Ning. Create a Ning Network!